Har precis kommit in efter en skön promenad i solen. Nu ser jag att molnen närmar sig, hade nog tur att jag hann ut och gå :)

Det brann igår i en lägenhet här i området, min vän Julia bor i den trappuppgången å hade vaknat av att röklukt var i hennes lägenhet. Jag är glad att hon är oskadd!  Personen som bodde i lägenheten som brann gick inte att få tag i, grannarna hade inte sett honom sen i somras. Och ändå brann hans lägenhet vid 02 igår natt, creepy

I november blir det takida. (inte med brudarna som jag skrev i ett tidigare inlägg) utan det blir med brudarna + vissa av våra pojkvänner, bland annat min :) Det ska bli så kul! 14:e november.. :)

Jag kan också meddela att jag ska bli faster för tredje gången i slutet av februari. För min egen del så kan jag vänta några år till, räcker gott o gosa med mina syskonbarn då de är uppe/vi åker ner :) Men det klart, nu då man i princip ”jobbar” på dagis dagligen, så blir man sugen på en egen ibland :)

Julia

Johanna Åström