Nu kom jag precis in från en promenad. Morgonen började inte roligt, då jag tittade ut så ösregnade det. Det var bara att klä på sig ordentligt o cykla iväg till jobbet. Dock glömde jag bort mina extraskor som jag så fint hade stoppat i en påse.. jag testade att ha strumpor bara, men det gick inte.. så det slutade med att jag jobbade i stövlar, haha! ( De var till och med fodrade, så det blev xtra varmt :P ) Annars har dagen varit rätt stressig, men jag har överlevt, woho!
tn_johanna 098tn_johanna 099

Jag ringde och bokade fotvård på bodyline som jag fick presentkort hos av mamma och pappa i julklapp, det är dax att använda det innan det går ut! Så på fredag ska jag få min fotvård och alltså fräscha fötter (..inför vintern??) ;)

Jag lyssnade på p3 då jag var ute och gick… jag förstår inte varför så många snackar om att ”mammas nya kille” är så bra?? Jag blev less på det programmet och bytte till rockklassiker. Jag tycker de bara är dryga och gör sina röster otroligt störiga!! Är jag ensam att tycka att det är dåligt? Nu kanske jag blir utmobbad efter detta uttalande?! :P

Längtar efter att få slappa i soffan ikväll…

Johanna Åström