Som sagt, morgonen blev stressig, men jag överlevde! Fick ju sova hela 10,50 timmar (!)

Men nu är mina fossingar fina och målade med turkosa lack. Sen har det blivit en del shopping, bland annat fågelmatare + talgboll (nu jäklar Magnus!);), Rosa bandet 2009, presentsnören i olika färger, doftpåse, mått i rosa, taights, första hjälpen kit, scarf i grönt, kakeldekorinköpslista, hårinpackning, mascara, post-it hjärta + pennor (för att stödja rosa bandet.

Kakeldekoren blev hur bra som helst. Som ett nytt kök! :)

tn_johanna 120tn_johanna 121tn_johanna 112tn_johanna 116

Jag fick ett samtal att jag skulle få blommor av ett blombud vid 17. Blommorna kom och de var jättefina. Tack fina storebror Mikael. :)

tn_blommor 001

Trevlig helg på er alla!

Min dag har varit kanon kan jag ju avslöja!

Johanna Åström