Ledig idag. Hade sovmorgon imorse – till 8. Sen var det bara att hoppa upp, Ebba var ju på nedervåningen :) Vi har lekt och läst och gungat osv. Det har hänt så mycket i hennes utveckling sen i somras, hon är verkligen som en svamp – lär sig nya ord hela tiden!

Då vi var ute på väg till lekplatsen fick jag frågan av mamma o pappas granne att ”Hon är verkligen mamma i miniatyr” eller ”Mamma upp i dagen” (Jag och mamma hörde 2 olika saker, men de betydde ju samma sak) Men lugn Ulrika, jag var snabb och säga att jag inte var det ;) Men lite kul att höra att jag är lik henne!

Tobias kom och åt lunch. Lunchen blev pannkakor med potatis och morötter. Mammas supergoda pannkakor! Man äter inte pannkakor så jätteofta nuförtiden – det måste införas hemma hos mig och Tobias tycker jag :)

Solen skiner och vi har precis kommit in från en promenad.

Tobias kommer och äter middag ikväll. Det blir mys!

love

Johanna Åström