En trevlig dag var det idag. Jag och brorsan for iväg på stan och shoppade lite (det blev mest till honom, eftersom att jag är en snäll lillasyster ;) ) nejdå. Men iaf jag hjälpte honom att hitta en snygg/ungdomligare mössa, samt 2 tröjor :) Sen fikade vi en krämbulle var på mekka, trevligt!

Sen god fisk till middag som pappa tillagat. Efter det var det bara att pussa och krama Ebba hejdå och så fick jag skjuts hem av brorsan. Kommer bli tomt då hon är borta, men om 2 månader ses vi igen :) Känns underbart att jag är populär hos henne, goskiten :)

Om ett tag ska jag och Julia ta bussen ner till stan för att gå på bio, det blir att se ”Upp” i 3D :)

Imorgon ska jag passa på att umgås med min karl så mycket som möjligt. Vi har ju knappt setts på hela veckan, han har varit borta på arbetsresa/kick-off och jag har bott hos mamma o pappa i princip. Har ju saknat honom, men imorgon så :)

httpv://www.youtube.com/watch?v=CfS9-vw1_wg

Så otroligt duktig, samt extremt fin ;)

Johanna Åström