Hej läsare! (ni får gärna kommentera mer ;) )

Förkylningen är fortfarande kvar, men den börjar bli lindrigare! Längtar tills måndag - att få jobba :)
Men innan dess så hade jag tänkt bju Malin på middag, umgås med Mallan och fara till mamma och pappa och se deras nya badrum (!) :D (De 2 sista om jag känner mig bra då.) 

Ja, då var det snart dags att börja julpynta här hemma då det är 1:a advent i helgen. Mysigt tycker jag! Hade tänkt börja lite smått idag. Dock kunde ju vädret ha varit lite mer vitt . .

Julen är mysig. Men jag har känt den senaste veckan att jag har tänkt fruktansvärt mycket på morfar. Hela julen är som förknippad med honom. I mitt 26 åriga liv har jag alltid firat jul med honom, och´ofta hemma hos honom. Kommer aldrig glömma då han alltid tyckte att Kalle Anka det var ju så himla dåligt. Men ändå skulle han titta på det… dock sittandes och sovandes :P Haha! Det hände senast i julas, hihi.. saknar verkligen honom enormt mycket! Det blir ju första julen utan honom.

Men det blir något nytt i år! Ebba ska fira jul med oss i år, samt Ulrika + magen (brorsan också förstås) Det blir för första gången. Ska bli jättekul! Sen fyller Ebba 2 år 2 dagar innan jul, så då ska lilla gumman firas! Mysigt :)

Julen 2006 053
Underbar och saknad!

Johanna Åström