Alltså man blir ju galen på tonåringar/barn/vuxna som beter sig som idioter! I lördags hämtade jag en nyckel i bilen, då låg motorvärmarsladden på marken =bilen var som en isbit. Jag satte in motorvärmarsladden i bilen och tänkte att ”Vad tur jag var här nu, så får Marre en varm bil på måndag”

Men det visade sig att Marre inte kunde ta bilen pga att motorvärmarsladden hade varit utdragen IGEN!! Vad är det för fel på folk?? Antingen är det barn/tonåringar som har gått och dragit ut den, eller föräldrar som har ”länat” sladden till deras bil och inte stoppat tillbaka den i bilen igen. ARGHH!!! Vi får hoppas att det inte händer igen. Jag vill inte råka ut för detta igen då det är -15 ute!

Från något irriterande till något som gjorde mig superglad idag. Fick bilder på Otto av brorsan som gjorde att jag fick ett stort leende på läpparna! Här är godingen :)

tn_IMG_0722

Johanna Åström