ÄNTLIGEN kom våra arbetskläder. Tyvärr så fick jag inte allt, det fanns inte inne. Det var meningen att  vi skulle få vänta i 2 veckor, det hann gå 6 veckor istället (!) Men nu är de i mina ägor iaf. Och reebok skorna, ska nog ha dem imorgon :)

Och veckorna bara flyger iväg! Fredag imorgon, wiii!

Jag har precis vaknat efter en powernap. Direkt då jag kom hem var jag igång, städade hela toaletten och sen slängde jag gamla hoover dammsugaren som vi fick då vi flyttade ihop (mamma o pappas gamla) ..vi har ju en ny nu, en miele :) och den vi hade innan den åkte ner i förrådet i källaren!

På ett av dagisarna har de gjort ”tomtespår” från hallen ända in på en avdelning. I början blev man lite småirriterad, men sen insåg man hur mycket julkänsla man får, längtar så till julen. I år kanske det blir att vi får en jultomte på julafton också? Brorsan?? *haaaarkel*

Förresten, jag bakade kärleksmums igår för er som inte sett min status på facebook ;)

tn_projekt 009tn_projekt 008

Johanna Åström