Nu börjar knät kännas bättre, jag kan göra saker, gå runt och så nu, utan problem. Men det smärtar ju fortfarande då jag trycker på insidan av knät – inte så konstigt kanske! Ska iaf till jobbet på måndag, får hoppas på att det inte blir något oväder igen, då jag cyklar varje dag. . . (hade grymt tur i onsdags då ovädret var här att jag var sjukskriven (!) )

Ska som sagt träna upp knät ordentligt, vill inte vara med om det igen – sån otrolig hemsk smärta!!!

Ikväll ska jag till Mallan på myskväll. Ska få träffa en tjej från hennes universitetsklass på sosionomprogrammet, det blir ju trevligt! Alltid roligt med nya människor :)

I övrigt blir det en lugn helg för mitt knä. Ev måste vi handla mat på lördag, pga att vi inte har mkt mat i kylen!! Men annars lugnt, middag hos svärmor imorgonkväll och söndagkväll middag hos mamma o pappa.

Hade faktiskt tänkt baka idag, tänkte testa hallongrottor, det du Marre! ;)

Mitt pass, som jag använde nu då vi åkte utomlands, skulle du ens sett att det var jag är min fråga??

Johanna Åström