Jahapp, då fick man dagens rejäla träning.

Det har snöat hela dagen och det är snö kvar på alla cykelvägar i princip. Jag skulle ner till Maxi och strömpilen och köpa bra broddar på apoteket. Jag hade sån otur att jag halkade med cykeln på väg ner (jippi.) Jag hann komma in på Maxi då jag tänkte ”Var är min väska?” JAPP, då hade jag glömt den hemma, med pengar och allt.. som kan vara bra att ha då man ska handla saker. Så det var bara att pustande ta sig hem promenerandes med cykeln (det gick inte att cykla) , hämta väskan och gå ner igen. Gick med mina nya kängor också, de är ju lite stela såhär i början så jag fick lite ont i fötterna.

Haha, bara kaos…. kanske får jag en bra dag imorgon som jag kan skriva positivt om? Det tror jag  iaf om jag tänker på vilket sällskap jag ska vara med! ;) Puss vännen!

Något positivt: jag fick höra en hemlig och glad nyhet, samt att Otto med familj fick komma hem idag! Han är en frisk och kry liten pojke :)

Johanna Åström