Himlen kan vänta, intressant dokumentärserie. Jag vet inte varför jag och Tobias alltid väl´jer att titta på sorgliga serier (denna vecka iaf) men det är ju verkligheten! De här människorna är så positivt inställda trots att de har drabbats av olika livshotande sjukdomar. Rekommenderar er att titta på detta! Man lär sig att uppskatta tillvaron på ett annat sätt.

http://svtplay.se/t/103494/himlen_kan_vanta

tryck på länken ovan

Idag så gick jag och Tobias på en promenad, sen gick han hemåt och jag fortsatte mot mamma o pappa i det vackra och soliga vädret :) Då jag gick förbi ÖB träffade jag Johan och Sofia utanför, och vi snackade en stund. Johan hade köpt en mkt snygg bil, en mercedes. Till er som inte vet det: Jag och Tobias är ute efter att hitta oss en bil. Förhoppningsvis ska vi väl ha den inom en snar framtid!

Förresten, jag tyckte att rätt låtar gick vidare igår i melodifestivalen. Salem al fakir och Ola, de var överlägset bäst!! Så glädjefyllda låtar :)

Johanna Åström