Hallå? Var är mina besökare? Jag skulle bli så glad om ni lämnade kommentarer! …så jag vet vad ni tycker om bloggen och om det jag skriver :)

Nu är iaf bilen hel igen. Batteriet hade laddat ur.. pga att vi inte kör så långa sträckor, så vi får börja köra lite extrasvängar, iaf nu då det är så kallt!! Kan meddela att det var -25 – 30 imorse!!!! Och jag såg ut därefter. Cyklade som sagt. Hade halsduken på och andades – det blev imma på glasögonen, som omedelbart frös på… var tvungen att ta av mig dom och fortsätta cykla utan syn :P Men jag tog mig fram till slut, något förbannad men. haha..

Jag fick mina linser idag. Det brukar alltid vara en avrundad siffra man ska betala. Men denna gång var det ett komma tecken efter…. 250,20. Hm, mysko! Har faktiskt aldrig sett det förut på nån faktura.

Om nån timme ska jag ner på stan för att hämta mina nya glasögon som är färdiga! :) och ev äta middag med min sambo. Och sen direkt till Camilla för fika, hörde nåt om att Elle också skulle dit, trevligt! :)

Johanna Åström