(allt detta är sant) :)

Äntligen långledighet!!

Påsken är här och ute är det runt +6 och det töar för fullt – alldeles underbart!! Köpte alldeles lagomt till detta ett par kortare stövlar som man kan ha i detta väder, de är enklare och gå i än i höga stövlar också. Bra köp. Har just nu vädringsfönster öppet i datarummet och i sovrummet, och det är ju inte ens kallt, guuuu så underbart!!

Denna påsk blir lite annorlunda är tidigare. Mamma och pappa firar påsk med med brorsan m familj. Vanligtvis är det alltid en påskmiddag där, men vi hade den i söndags. Aja. Blir iaf middag hos svärmor och det blir ju minst sagt otroligt jättetrevligt!!! :) Sen blir det umgås med vänner och min sambo.

Var och gjorde hälsotest igår – gratis. Mycket bra grej!! Känns bra att folk som kan kollar upp en. Det var alla möjliga test :) hörsel, lungkapacitet, vikt, längd osv osv osv.

De här 2 dagarna så har jättemånga ringt mig, såna personer som jag inet pratar i telefon med så mycket. Men det var mycket trevliga samtal också. Tack ! :)

”Fredags”fikat, Angela på dagiset hade gjort dessa fina cupcakes. Snacka om arbete!!! Supergoda :)

Johanna Åström