Jag läste i en hälsobok ”Träna hemma” för några dagar sen att man ska dricka 8 glas vatten per dag. Egentligen vet man ju om det. Men jag försöker uppnå den vattenmängden idag, hittills kl 16.00 har jag druckit 6 glas vatten, så jag uppfyller nog det idag ;) Ska ju en gång för alla försöka ta tag i mig själv o få en stor förändring i mitt liv. Testen på ”Lifegene” fick mig att öppna ögonen ännu mer!!

Igår var jag med Malin mest hela dagen. Vi gick på stan en sväng – jag köpte (tänka sig) INGENTING, kan ni tänka er! Haha, impressing ;) Sen hyrde vi film ”äntligen midsommar” , åt tacos o gosaker. Trevlig kväll/dag!!

Ikväll ska vi till mamma o pappa o äta middag, samt se ”Luftslottet som sprängdes” Vi har sett den redan, men hade tänkt att mamma också skulle få se den (pappa är inte ens lönt att fråga :P ) På tal om det, jag blev glatt överraskad då jag fick svar på ett sms jag skickade till pappa, första gången någonsin han svarat på ett sms till mig. Duktigt pappa! ;)

Bara jag som aldrig hört ”pölkudde” ?

Johanna Åström