Finally!!!

Helgen närmar sig med stormsteg…. ohh, så härligt! Imorgonkväll blir vi några tjejer från gamla omvårdnadsklassen som ska äta sushi och sen blir det utgång – mkt trevligt!! =D
Så det blir så att jag tar en promenad till systemet imorgon – det var inte direkt igår jag gjorde det sist… snarare sådär ett par månader sen som jag själv handlade där. KATASTROF – eller kanske inte =P

För första gången någonsin så körde jag vår bil ner till stan, parkerade, samt betalade i en sån där parkeringsautomat. Haha, stora grejer för mig ju ;) Varför jag körde ner till stan efter jobbet, var för att gå på Wayne’s med Andrea och fika, supernajs. Det var ett år sen sist vi sågs, men det får inte gå ett år till nästa gång… eller hur? ;)

Kvällen går till att umgås med min karl samt fixa och trixa här hemma.. :)

Höll på att glömma att berätta vad jag såg imorse då jag körde till jobbet. Det var 3 rådjur eller liknande som sprang över vägen framför där jag körde och upp för en backe. Inget ställe där jag förväntade mig se de små liven… :)

Ha en 3vlig kväll mina vänner!

Johanna Åström