Hej kära läsare!!Har haft känningar av torrhosta/andningproblem/torra ögon/huvudvärk. Har haft det ett par dagar nu. Jag börjar nästan tro att det är pollensäsongen som börjar komma igång, eller vad tror ni? Jag vill då inte tro att jag ska bli sjuk!! Så skriv då inte det som svar… tack :) Jag vill vara frisk som jag faktiskt ”skrytigt” har varit hela våren. ;)

De borstade bort all sten och sand från dagisarnagårdarna/skolan idag. Skönt!! Nu blir det enklare att jobba…. puhh! :)

Ikväll ska jag träffa min underbara vän Matilda, vi har inte träffats på nån månad eller mer känns det som! Så det blir mysigt, trots att hon är ynklig och sjuk. Jag tar med en film och lite glädje så blir det nog bra! :) Längtar!

Förresten så har vi sommardäck sedan igår på vår underbara skatt. Även kallad bilen eller mazdan ;) Känns skönt med mindre vägljud, samt att sommaren närmar sig!!! :)

Midsommar 2009

Johanna Åström