Ja, då har man genomfört en rätt så lyckad slingning av håret. Som vanligt får man en j*vla massa armmuskler medans man står med den där hättan på huvudet och ska dra ut hårslingor genom de små hålen – speciellt på baksidan av huvudet!! tur man har 2 speglar i badrummet!

Jag såg i min 5-årsdagbok att jag slingade håret samma dag förra året, haha… hur stor är sannolikheten egentligen? Men det är väl en period då man ofta vill bli ljusare (om man är en slingare) pga att solen kommer fram, vad vet jag?! :)

Jag hade tänkt promenera till mamma o pappa. Men vädret blev drastiskt mkt sämre.. jaja, jag kanske ger mig på det ändå! :) Om några timmar får jag träffa Ebba ( o min bror). Jag fick höra att Ebba hade gett ett önskemål på att farmor skulle göra pannkakor idag till middag, så det ska bli riktigt smarrigt tycker då jag! mm!

Åh, blir så less att jag har ett sånt ”barnsligt” utseende. Jaja, då man blir äldre så kanske man bara uppskattar det..?!

Här är resultatet:

(det ser olika ut i olika ljus o i olika kameror) :P

Johanna Åström