Idag så slutade jag lite tidigare för att kunna åka ner till stan och folkets hus och ha ett ”uppsjung” . Som blev riktigt lyckat! Efteråt fick vi fruktcocktail :) Det är så roligt att sjunga :)

Jag och Sara gick sedan runt på stan på promenad. Hon köpte solglasögon (råsnygga!) och jag köpte 2 par örhängen på Åhlens. Sen då hon åkte hem så köpte jag dricka och en tidning och satte mig i parken och bara njöt av solen. Det har ju varit en sjuk underbar värme de senaste dagarna!! amazing!  *njuter*
Jag väntade på min älskling så jag stannade kvar på stan (jag hade bilen) väntade i 1½ timme tills hans slutade kl.17. Ja, jag vet visst är jag snäll? ;)

Ikväll ska jag njuta. Och se Desperate housewives

Ps. JAAA!! då var sex and the city 2 premiären inbokad tillsammans med brudarna! :)

Johanna Åström