Jag hade en otroligt mysig dag igår tillsammans med mina underbara föräldrar! Kom dit runt 12, vi satt och pratade en massa osv. Sen gick jag och mamma ut och gick i det soliga vädret i mina ”hemtrakter” kan man säga… det blev en prommis på 1½ timme, så otroligt skönt! Det får vi göra om nästa gång jag kommer förbi ensam och det är bra väder ;) )

Pappa skulle iväg och handla, jag skulle också handla till mig och Tobias på kvällen. Men bestämde mig för att göra bort det då ändå pappa skulle iväg :) Vi tog min och Tobias bil som pappa fick åka i. Han sa ”Det är flera år sen jag fick åka och handla och slippa köra” Känns bra att göra sin pappa glad, och göra en gentjänst, för alla gånger han har skjutsat mig osv. Jag älskar er så mycket kära mamma o pappa!!

Nu blir det en powernap och sen ska jag ut och promenera!

Johanna Åström