Igår så cyklade jag, Tobias, Mikaela och hennes kompis ner till det nya resecentrumet för invigningen av botniabanan. Vi såg artister som: Towe Styrke, Tommy Körberg, Sofia Jannok. Sen strax efter 16 så var det det stora ögonblicket alla väntat på: självaste KUNGEN anlände med tåget för invigning. Vi hade en mycket bra ståplats, tyvärr började regnet ösa ner ett tag där…. tur man hade med paraply!
Efteråt så åkte vi och hälsade på brorsan med familj och fick träffa Otto och Albin. Mysungar.

Idag är förkylningen som jag känt av sen i fredags verkligen blivit mycket värre……. svårigheter att andas till o med. Så det blir att kurera hela dagen. Jag fattar det inte, jag var ju förkyld med ögoninflammation och ont i halsen i 2 veckor för bara en månad sen, kan inte det räcka?? nejdå..

Johanna Åström