Såna här gånger inser man hur viktigt det är med smak/luktsinnet!!
Jag ska härmed alltid njuta som bara den av allt jag äter hädanefter :D
(då jag känner smaken på saker och ting igen alltså)

Vi ska äta surströmming till middag, kanske är lika bra att jag inte känner någon lukt då iaf, men smaken hade jag faktiskt gärna velat känna, för det är ju gott tillsammans med potatis på en tunnbrödskiva. Jag ska jobba på att kunna känna smaken på det hade jag tänkt :)

Sen har jag insett att efter den här sjukveckan så har jag blivit en MYCKET värre facebooknörd än jag någonsin varit. Har fått en knäpp och spelar mahjongg för fullt. Ja, det är inte bra för mig att vara sjuk alltså…

Blir galen på att förkylningen inte är bra ännu, mina bihålor är nu drabbade..

här får ni se en söt liten bebis:

Johanna Åström