I helgen har jag hunnit med en del.

I fredags så kom Malin förbi , och vi hade en myskväll med gosaker och idol. Blev en rätt tidig kväll, med en sovmorgon på lördagen.
10.30 gick jag och Mallan ut på en härlig promenad mot grössjöns naturreservat. Dock blev det en del irrande runt där innan vi hittade dit, och tills vi hittade tillbaka till civilisationen också, haha ;)

Sen efter 2 timmars promenerande, så skyndade vi oss hem, fräschade till oss och bytte om och begav oss ner på stan. Marlene fick jag äntligen träffa, efter flera månader utan att ha sett henne en enda gång. Så vi 3 åt en jättegod lunchbuffe på Invito, samt gick runt på stan… det blev otroligt nog ingen shopping för mig, haha ;) Efter det så blev det en promenad till mamma o pappa. Senare kom älskligen, svärmor och Victoria på middag där, mycket trevlig kväll med trevligt sällskap och mumsig mat :)

Idag blev det en tur på Umedalen, på husvisningar. Vi mötte upp Matilda och Peter där och spanade in husen lite. Riktigt kul att se :) Att planlösningen kan göra så otroligt stor skillnad från hus till hus… :) Efter det så blev det bodypump på Usm med Marlene. Gahh, sitter här och har monsterträningsvärk…jag har ju inte kört det på typ 2 år :P förhoppningsvis kan jag jobba imorgon, haha ;)

Johanna Åström