Ja, en ny vecka och nya tag. Jag är inne på min 3:dje nyttiga vecka. Känns riktigt bra!! Wiie :)

Gjorde en otrolig pinsam sak i eftermiddags, en sån där sak som man bara vill sjunka- genom -marken- sak. Jag gick mot bilen då jag hade slutat jobba, kom mot en gräsplätt, gick med tunga steg eftersom att jag har en fruktansvärd träningsvärk i låren. Vad händer? Jag missar att det är som en kant runt gräsplätten, så jag ramlar framlänges på gräset, sådär väldigt graciöst ;P….. haha! Skrattade och skyndade mig in i bilen efteråt. piiinsamt var ordet, men det verkar som ingen la märke till det, trots att det var massa folk i närheten :)

Vädret är otroligt trist idag, det blåser orkan ute och har gjort det hela dagen. Men jag bestämde mig för att ta mig ut ändå, gick en rask promenad på 30 minuter. Det komiska är att det blev exakt 30 minuter. Då jag gick ut var mobilen 15:17 och då jag kom in igen var klockan 15:47 ;)

Johanna Åström