Hej alla glada!!

En härlig ljus dag är det idag, på många sätt. Har suttit och nördat med mobilen hela morgonen (om man bortser från fredagen och torsdagkvällen) Eftersom vädret var så bra, så fick jag genast motivation att ge mig ut och springa min vanliga löprunda. Det är ju otroligt vad bättre väder gör med en! Denna vecka har jag ju inte tagit mig ut på något mer än promenader. Men å andra sidan hade jag träningsvärk ända tills igår, då var det min vänstra arm inte lydde mig. Haha, Marlene jag körde verkligen riktigt hårt på pumpen i söndags är ju detta ett tecken på, eller för att det var ca 2 år sen jag sist körde bodypump  ;-)

Är precis klar med ”städrundan” här hemma. Har städat i köket, så att det är ordning där, dammsugit, fuktmoppat golvet, dammtorkat och gjort rent på toaletten. Samt att jag har tagit in utomhusmöbler o diverse. Jag har också satt upp fågelmatning till pippifåglarna också . Det är så mysigt att se dem så nära. Tobias sa för någon vecka sen att det var någon fågel som flög förb, stannade till och irrade runt vårt ”fågelhus” och sökte mat, men hittade inget. Han/hon kanske minns att vi körde med fågelmatning förra året… vem vet ;)

Ikväll så blir det fest för oss med massa goa vänner, först hemmafest och efter det utgång på coverklub/schlagerklubben. Wii! Ska bli så kul, jag är så taggad :D

httpv://www.youtube.com/watch?v=p-3T9xqKKoo&feature=related

Oj så charmig.. titta in blicken kombinerat med sången. Jaa…han är ju bara 20 år, men vadå. haha! ;)

Johanna Åström