Hörde en sak jag blev liiite upprörd över på dagis då en fröken läste för barnen idag. Det var en bok där de ställde moster och faster mot varandra. ”Moster var snäll medans faster var elak” Lite åt det hållet!!! Varför ska man skriva sånt i böcker o trycka in såna trångsynta ideer i barnens huvuden? Såna uråldriga böcker och syn på saker och ting är inte okej anser jag som är faster. Nä, bort med dem bara!! Jag är faster och kommer endast kunna vara faster…. och jag är ju inte elak, jag är ju alldeles- alldeles, gosig? :)

Ingen har sett min nya hårfarg idag.. haha. När jag klippte mig dock då såg alla det, hur kommer det sig? ;-) kanske blev en för liten ändring?

Ja och så har jag varit ute på en 35 minuters rask promenad i skogen, solen lyser och ja.. det är helt underbart!! På ett tag kommer Tobias och hämtar mig, sen far vi till en visning… wii!! Efter det handla mat. Sen ska Tobias bort till en kompis och se på sport och jag ska se DESPERATE HOUSEWIFES!! :D

Jag är förresten kääääär i min htc!! ;)

Johanna Åström