Nu har jag varit på vårdcentralen och tagit prover. Det var hemskt att ta halsprover, (till er som inte vet så har jag otrolig fobi för att kräkas, trots att jag inte gjort det sen jag var typ 9 år.) som jag sa till sköterskorna: Jag måste vara värre än barna” haha ;) Iaf CRP värdet var väldigt högt/snabbsänkan. Som alltså tydde på en bakterieinfektion i min kropp. Läkaren anade till slut att det eventuellt är mina bronker som kan vara problemet.

Jag har nu fått penicillin (för första gången i hela mitt liv??)  och rejäl hostmedicin. Så jag räknar snart med att bli en människa jag med…yesss!!  :) Läkaren sa: ”Vi får se om det här biter på dig, annars blir det att reklamera”

Nä, nu ska jag betala för att se på Desperate housewives 7X5 på kanal 5. Enda avsnittet jag någonsin missat. Missade ju till och med reprisen igår, då jag låg hemma i soffan dessutom, katastof!!

Ska njuta :)

Johanna Åström