Det är verkligen pest och pina att vara sjuk, att inte kunna ta sig iväg o hitta på saker o ting (vilket jag är van vid) Jag är så fruktansvärt att vara hemma mellan de här 4 väggarna, blir galen snart!!
Sen i torsdags har inte sängen och sömn varit speciellt lockade, eftersom jag vaknar massa gånger under natten i panik hostningar eftersom man inte får någon luft pga allt jäääääävla slem.
Febern sjunker för varje dag som går – tack och lov!

Men det verkar inte vara så mysigt utomhus, ser vid facebook hur alla tycker det är så kallt, snöstormar osv. Längtar dock efter frisk luft. Ska försöka ta mig ut till sophuset imorgon iaf, så får jag lite frisk luft (alltså bara ifall att det inte är snöstorm)

Tycker synd om min stackars sambo av många anledningar. Men också öveer att han har svårt o sova under nätterna pga mitt hostande, får liksom dåligt samvete då jag hostar ;)  Igår erbjöd jag mig därför att sova hela natten i soffan. Men då sa han att han ville ha mig nära, min fina karl  

Förlora pengar nu lagomt till all julklappshets känns ju också lagomt trevligt… Kanske blir lite lägre tak på julklapparna i år? Ja, man får fundera… ;)

Ja, pessimisten Johanna. Men har aldrig i mitt liv haft en sån här skit förkylning, då verkligen hela kroppen strejkar. Hoppas penicillinet tar bort alla hemska basilusker!!!

Desperate housewives ikväll kl.21, och det ska jag minsann icket missa :)

Johanna Åström