Har julstädat för fullt idag. Jag tror faktiskt inte att det finns någon skönare känsla än att ha rent och harmoniskt runt om sig. Så

glad som jag känner mig idag, var längesen jag kände mig!! Det beror nnog på en massa saker!! Men det känns riktigt bra iaf :)  På ett tag blir det att fara ut och julshoppa, man måste ju börja lite smått iaf, så det inte blir panik artat där strax innan jul ;) Det här är 4:e dagen i rad som det snöar…

Det verkar bli ett rejält babyboomår 2011. Iaf i min bekantskapskrets. (sitter det ihop? :) ) Grattis till alla ni som ska bli mammor! :) Måste erkänna att man blir lite ”stressad” . När vet man att man är redo för att ha barn? Vet man någonsin det?

Oj, vad lycklig jag blev över att CUBUS ska komma till stan, wiiii!! Bra priser och snygga kläder. Jag vet då iaf en till person som nog också är överlycklig över det, gissa vem jag tänker på? ;)

Johanna Åström