Nu ska jag strax laga ett början till hål, första ggn i hela mitt liv….

Kan ju lägga till att jag överlevde tandläkarbesöket. Hade tydligen lagat hål tidigare, 3 ggr med denna. Måste ha förträngt det bara, lätt hänt. Är fortfarande bedövad på högra, nedre tandraden. Hoppas på att allt känns bra då bedövningen släpper, så man slipper åka tillbaka! Det är dock heeeeelt sjukt hur dyrt det är att gå till tandläkaren….. herregu’ Var spänd i hela kroppen den 1½ timme som jag låg i den stolen, känner det nu i efterhand… haha ojoj ;-P Ont i käken också, inte så ofta som man håller upp gapet i 1½ timme, och tur är väl det…

Efteråt så körde jag mot Pocketprice, de har gått i kk. Så det var billigt där, men allt är ju relativt..

Förresten. Tack för igår Andrea!!! :-)

Otroligt vackert igår e.m. Jag gillar bilden!
(Tagen med min htc bör tilläggas) ;-)

image

Johanna Åström