Äntligen FREDAG! Har längtat hela veckan… =)

Lotta: Det känns bra att någon fler känner som jag…. Iaf som visar det här på bloggen ;-) Tack.
Jag var in till tandläkaren idag, jag har fortfarande ilningar på samma ställe, men hon sa att det nog skulle bli bättre iaf, så jag litar på henne. Annars får jag åka in för 3dje gången på måndag… får tugga på vänster sida istället ;-P Hoppas dock att huvudvärken går över!!

Ikväll ska jag och min karl till Matilda och träffa några mysiga människor, som det var en evighet (känns det som) sen jag såg dem alla. Det blir trevligt, jag kan gissa på att det blir idol också… :)

I helgen ska jag hinna med att tillsammans med ma o pa träffa Gustav, träffa svärmor (???) ;) *kram*, gå på julmarknad med Mallan, och umgås med To förstås…. =)

Mildare ute idag, bara -3 under större delen av dagen, skönt!!

Vi på min födelsedagsfest 2007 :-)

Johanna Åström