De senaste dagarna har jag hunnit med att spontant äta med Anna på Frasses. Som vanligt lika mysigt, det är konstigt att vi tappade kontakten så många år…. tur vi hittade tillbaka till varandra :) Efter ett tag kom darlingen förbi och vi hade ett 3vligt snack. Anna och Tobias är for övrigt tremenningar (hur det nu stavas) med varandra.

Igår blev det en lång dag för mig och Marre. Allt för att kunna vara ledig på fredag. Vi hade dock världens mest otur i stort sett hela dagen, larmet gick på ett ställe, 2 tvättmaskiner krånglade m.m så galet irriterande!! Men nu blir det äntligen långledigt, otroligt skönt!

Nu har jag och darling städat till här hemma, julen städade jag bort för några dar sen, nu var det mer finslip för att hemmet ska vara så fint som möjligt. Skönt för övrigt att få bort alla julgrejer…

I eftermiddag blir det fika tillsammans med några av brudarna: Matilda och Mallan, (kanske Marlene?) Ska bli mkt mysigt. Det är sånt här mysväder idag, alltså trist väder. Så det passar att vara inne, tända ljus, fika tillsammans och prata om allt och inget :) Ska bli mycket mysigt!!

Tobias & Jag -10

Jag & Anna -10

Jag & Mallan -07

Jag & Matilda -06


Johanna Åström