Ja, då var man student :) Ska bli mycket spännande, skönt att få rikta in sig på något som man är intresserad av. Komma ifrån jobbet och helt enkelt göra något annat än det man gjort de senaste 5 åren. Jobbat nu i ca 1½ år på platser som jag trivs väldigt bra på! Personalen är underbar och man känner sig så omtyckt och uppskattad. Stora kramar till er!!
Ni vet vilka ni är ;)

Helgen är här, och middagen ikväll blir tacos. Ska sova en sväng innan jag börjar med middagen tänkte jag. Kom i säng vid 23:50 igår. Pga att jag var med de fina tjejerna på bio ”Änglagård – tredje gången gillt” Riktigt mysig film, man fick en längtan till svensk sommar… men vi går ju mot rätt håll nu. Solen sken och var så stark idag – underbart :)

”Hej faster! Kolla vilken fin tröja jag kan ha nu. Jag väger 7,8 kg och är 70 cm lång. Kram från Albin och resten av min familj” :)
Faster blev så glad!! Jag menar hur kan man INTE bli glad av denna bild?? ;)

Johanna Åström