Wiii, jag ska på personalresan med jobbet i April. Ska bli så otroligt trevligt! Jag ska dela rum tillsammans med Emma, en härlig tjej från jobbet. Vi bestämde att vi ville dela rum, eftersom annars vet man annars aldrig vem man hamnar med… det blir Wallmans Salonger som underhåller på kvällen, med god middag och trevligt sällskap! Finns många trevliga människor i den branchen som man känner ;) Och det blir ett besök på Ikea på vägen ner också, det blir najs najs!!! :D
Jag taggar redan nu!! :D

Idag har jag suttit och pluggat, sen gick jag på promenad i det soliga vädret med mina fina vänner Matilda och Marlene. Det blev en snabbis, men alltid lika trevligt! Efter det middag på Shanghai med en annan finis, ingen mindre än Anna ;) Hon får mig att gå på kinarestauranger jag aldrig  varit på… trevligt att undersöka utbudet av dem, det finns ju ett par stycken i stan ;) Jag är fortfarande mätt från lunchen, hehe.

Jag cyklade hem efteråt, har sen suttit och pluggat fram till strax innan 20. Imponerande att man faktiskt kan få in informationen man läser om, det känns som hjärnan går på högvarv. ;) Nu tar jag en välförtjänt bloggstund.

Jag hade förresten tänkt tänkt ta en bloggpaus, det är därför jag inte skrivit något sen i söndags. Men sen kom ett infall, och jag kände att jag bara var tvungen att blogga… ;)

Johanna Åström