• Idag har jag pluggat, tränat, handlat mat och städat här hemma.  Jag har sådär allmänt varit otroligt trött hela dagen. Vädret har varit minst sagt märkligt… -20 och snöat har det gjort hela dagen. Är det verkligen normalt?! Kände ikväll att jag med gott samvete skulle ge mig själv lite omtanke, alltså ha en ”Johanna-kväll:)

Det jag har gjort bland annat är:
- Att jag tagit ett långt och varmt bad med levande ljus tända och bara slappnat av.
- Satt i en hårinpackning i mitt hår.
- Fixat till de torra fötterna.. och den torra kroppen, med mjukgörande kräm :)
- Gjort ansiktspeeling, smort in ansiktet och plockat ögonbrynen.
- Ätit en väldigt god middag
- Sett ”Jakten på lycka” och ”Den hemlige miljonären”

  • Mitt i all omtanke… så j-vlades spisen. Den nedre lådan gick ej att få upp, och till slut fick jag nära på ett utbrott. Men det visade sig att plåtarna hade satt sig på tvären. Lyckades efter en hel del svordomar få upp lådan. Här med lovar jag att aldrig mer bara ”slänga” dit kastruller och så vidare. Det ska vara ordning där från och med nu! :)
  • För övrigt måste jag berätta om något som har varit skönt denna månad (sen jag började läsa) att jag inte är den som måste upp först då mobilen ringer på morgonen. Tidigare i ca 6 år har jag ALLTID varit uppe först, men nu får min älskade karl gå upp först… ;)
  • Massa besökare har jag ju på min blogg, det kan jag ju se… men var är de efterlängtade kommentarerna från er ”okända”? Skriver jag om sånt ni tycker är bra osv? Jag vill ju ha respons på det jag skriver! Är jag för krävande eller…? ;)

Johanna Åström