Jag gjorde något väldigt bra idag, som innebär att jag kan hjälpa mina medmänniskor…. (förhoppningsvis BRA och EMPATISKA människor) jag tog alltså en promenad till blodcentralen för att ge blod. Jag fick med mig ett par svarta strumpor som gåva, med ett märke på en  hund på den ena och en blomma på den andra. Dessutom var den ena med ”Lös resår” Perfekt! ;)

2003                                                                                2010

Jag hade först tänkt åka buss ner till stan efter blodgivningen, men det kändes onödigt att betala 23 kr för den korta biten. Då bestämde jag mig att gå ner, fick sammanlagt idag en promenad på 1 h idag. Sen mötte jag upp Mallan på stan och åt på en persisk restaurang ”2-för-1″ buffe, perfekt!

Fick iaf lite mer promenad där på stan där vi strosade runt… men där vid 15 tiden började kroppen att strejka, så då tog vi bussen hemåt! :) Min underbart fina karl skyndade sig förbi bussen och hann ge mig en puss innan jag hoppade på bussen! Så mysigt, riktig vardagsromantik som verkligen gör en så glad! :)

Jag älskar dig!!


2005                               2010

Jag gjorde en bra sak för min framtid idag också, men det vill jag inte skriva om här. Känner mig nöjd över initiativet i vilket fall som helst. The future is ahead of me! :D

För övrigt så vill jag säga att….. jag är så lycklig över alla fina människor jag har i mitt liv!!!!

Johanna Åström