Jag var på ett par stycken butiker imorse och gjorde en liten undersökning till inlämninguppgiften som ska in på fredag. Jag fick från ingenstans efter att ha varit där nere en timme (och hunnit in en sväng och handla på maxi, bland annat något som skulle kunna göra så att mitt hår skulle kunna se mer mänskligt ut..) en så otrolig motivation och drivkraft med plugget och allt, så nu har jag skrivit en massa då jag kom hem, bäst att passa på då man får ett sånt där il :)

Kan det vara så att anledningen var den att solen visade sig från sin bästa sida? Jag hade tänkt bege mig ut en sväng till för att njuta av vädret på en liten stund!! :)

Förresten. Oj, vad de här majskrokarna är goda!! Och jag bryr mig faktiskt inte att det är ”barnmat” Ingen fler som gillar dem?? Som vågar erkänna det? ;)

Johanna Åström