Min älskade karl är nu på väg ner till Vasaloppet, för att vara dryckeslangare åt Martin. Vilket innebär att jag sover ensam här hemma inatt för första gången.. sen jag vet inte när. Men det ska nog gå bra! Lite ensamt dock :O Men jag har också stora planer inför helgen!!!! Längtar sååå! Återkommer med info later on ;)

Jag tog en promenad ner till stan, på 5 km. Sen åt jag lunch på Invito tillsammans med Marlene och Mallan. Lyckades också hitta mig ett par fina skor också, och handlade lite alkohol. Sen begav jag mig förbi min kontaktperson, där jag gick igenom provet. Jag blev som sagt väldigt chockad då det visade sig att jag fick VG, därför var jag tvungen att kolla igenom det.

Så underbart, härligt väder det var idag:
- Dripp, dropp från taken
- Är så pass underbart varmt, som +6 :D
- Asfalten visar sig äntligen efter 4-5 månader av snö.
- Man behöver varken mössa eller vantar
- Ett tunnare jacka kan nu användas

Nu efter middagen, så har jag gjort rent toaletten, bytt sängkläder, dammtorkat, dammsugit soffan + under sängen (god damn, vad damm det var där!)
Då har jag gjort mig förtjänt av något mumsigt ikväll och en film va? ;)

Trevlig helg mina vänner!
Vad gör ni i helgen då?

Johanna Åström