På lördag e.m så tog jag och Malin bussen, inte till vilket plats som helst utan… Lycksele! ;)
Vi intog ”Hotell Elisabeth och Emil” Ni är ju otroliga! Och för övrigt så söta ihop :)
Tack för ALLT i helgen än en gång!Vi hann med god mat, trevligt sällskap, utgång på hotellet (man kände att man man något för gammal för det dock), marknaden, träffa Anna och Olle (första gången jag träffade den sötnosen), Dollarstore (oj, så kul!!;) ), myskväll (framför solsidan och Big brother), besök hos Malins mamma och se hur Anna bodde.Där någonstans i mitten så gick jag förbi min farbror med familj. Jag är där typ var 15:e år, så jag tänkte att jag kunde komma förbi och säga hej, då jag ändå befann mig i staden :)Jag såg att det var en extra bil på gården, dörren var lite öppen, jag ringde på – och då dörren öppnades stod alla där!!! Mötte min ”kusin” Sofia med blicken först!! De stod med ytterkläderna på, och var på väg att bege sig hemåt (norrut). Det blev en sån chock, men samtidigt en stor glädje för alla!! :) Det var jättekul att träffa allihop! De är så underbara! Det måste för övrigt ha varit meningen att jag skulle träffa Sofia med familj (typ 11 år sen sist)  :) jag menar .. om jag hade kommit 5 min senare, hade jag nog missat dom! Jag hann med att träffa hennes lilla  tjej också :)Något som skulle kunnat sluta i katastof var att bilen som körde framför oss på vägen till Umeå, hade en släpvagn, som inte verkar ha suttit så pass bra som den borde! För den åkte tvärs över vägen – tack och lov åkte den inte rakt bak och in i oss!!!! Änglavakt hade vi verkligen.

Vi kom hem idag (måndag) vid 15. Har suttit och pluggat ett tag. Man måste ju ändå säga: Borta bra, men hemma bäst! Det är ju alltid så… skönt att komma hem efter några dagar borta. Intensiv helg.  Och min älskade sambo har ju varit nere och hjälp till då Martin åkte Vasaloppet. Vilket prestation (av båda)!!! Ska bli trevligt att träffa honom med efter 3 dagar på olika håll <3

Ikväll ska vi fira svärfar som fyller år, hipp,hipp, hurra!!

Johanna Åström