Jag kom precis hem från en mycket trevlig kväll tillsammans med Nicolina och Camilla. Det bjöds på vin, ost och choklad. En massa snack blev det, för att sammanfatta det,  en otroligt mysig kväll.
Min karl är på Allstar, och jag är hemma efter en jobbig cykeltur. Haha, jag cyklade idag för första gången på x antal månader (förmodligen innan snön kom) Dels cyklade jag till tavleliden – tillbaka- vidare till maxi och tillbaka hem tidigare under dagen. Sen nu ikväll också då.  Jag kan säga att en viss Johanna har rumpont så att det skriker om det!! :P haha

Brorsan skickade sms. Första namnet Otto sa -ikväll var fasters namn…. Johanna ;-) Enligt brorsan så sa han Johanna flera ggr, och inget annat namn (sen fick jag en samtal då jag hörde det också) ;-) ..och Ebba ringde tidigare ikväll och ville berätta om dockskåpet hon fick idag för mig. Samt att hon ritat en teckning till mig och Tobias :) Såna godbitar. Sånt gör en lycklig, haft en leende på läpparna hela kvällen! *puss på er sötnosar*

Jag är bara så lycklig och tacksam för allt just nu!

Kusinerna spanar in varandra ;)

<3

[Foto taget av Johanna]

Johanna Åström