Fågelskådarna; Magnus och Lotta; Titta vad fin!!!! Tapeten finns på EM in Umeå ;) Jag och karln såg den efter en tur med en hel del provande av fåtöljer tillsammans med min svärmor (nästan så att vi somnade i butiken :) ) Sen lyxade vi till det och åt gomat på Lottas krog.
Jag åt en Club sandwich, mm så god! Står under ”Era favoriter”

image

För övrigt: Är så lycklig över det underbara vädret ute! Snacka om att det påverkar ens humör avsevärt. Jag tog en härlig promenad efter en annorlunda natt och dag, med tanke på att det är måndag. Det var fruktansvärt skönt i vår vädret :)

Jag är så fruktansvärt nöjd med beslutet jag tog förra året, att plugga något som jag tyckte verkade intressant. (Jag vet att jag har tjatat om detta en hel del, men det går verkligen inte att hålla inne, är så glad!)Det går så bra med studierna, över förväntan. Jag är inte så värdelös ändå… Är så glad!! :D

Förresten, det var mycket trevligt att träffa dig igår Marlene! Till och med i din sk. ‘blöjbyxa’,
hihi, du är ju för söööt :)Johanna Åström