Titta vilka fina tulpaner vi fick av svärmor i måndags :) Man blir så glad av att bara titta på dem! Vårkänslorna kommer fram ordentligt då man ser de färgglada blommorna! Wii!!
Så överraskande, i måndags såg man inte färgerna på tulpanerna, men nu ser man alla härliga färger!

Något som tyvärr drar ner denna vårkänsla jag har just nu är att det just nu snöar ute, men det går nog över. Jag lever från +6 och strålande solen som var igår :D Våren och sommaren närmar sig trots allt, snart är vi inne i april månad!

Igår så var vi hos mamma o pappa och hade en trevlig kväll, kom hem efter 22. Jag och mamma såg Desperate Housewives,  medans pappa och Tobias såg på hockey ;)

Blev förresten lite sovmorgon skulle man kunna säga idag…. vaknade 09.50. Hade missat att ställa klockan igår, men det känns som att jag behövde det ändå. Lite panik fick jag dock, har ju prov på fredag och säljsamtal imorgon som jag skulle gå upp innan 8 och börja sitta med. Men det har gått bra, har suttit nästan 4 timmar idag och pluggat hittills, blir mer ikväll. Däremot har jag inte tagit mig ut och tagit min dagliga promenad, hade tänkt bege mig ut och ta den snart…

För övrigt…. puss på dig Tobias!! Ibland är du bra gó <3

Johanna Åström