Ja, vad ska jag säga…. jag har fortfarande inte fått litteraturen :l Anna kom förbi för att se hur vi bor, vi hade sen tänkt att gå och hämta litteraturen och få en promenad. Men klockan gick (ungefär 60 min efter den tid vi brukar få posten) men inget avi, däremot en fjantig summa att få tillbaka från skattedeklarationen.

Det går inte ens att beskriva med ord hur otroligt stressad jag är just nu. Tills imorgon skulle egentligen en inlämningsuppgift och projektarbete varit inne och prov nästa fredag. MEN nu blir det nog förlängt, tack och lov…. stressen vill ändå inte försvinna. Min älskade karl har försökt hjälpa en massa… *puss*

Jag hade däremot tur idag att jag fick träffa fina Anna idag. Tack för att du ville komma förbi :)

Nu håller jag på att packa inför helgens resa. Personalresa för att se Wallmans salonger och äta gott i Sundsvall. Min room mate är Emma, tror detta kommer bli så bra! Jag är så taggad!

Fick detta mail av chefen idag angående det:

”Hejsan! Innan du kliver på bussen på lördag så ska du komma in och hämta din lunch. Må så gott. Vi ses på lördag”

Så himla söt :)

Johanna Åström