Nä, nu måste man rycka upp sig. Det känns som vikten har ökat sen jag började läsa, jag rör sig inte på samma sätt och det är lätt hänt att jag äter sämre. Jag MÅSTE verkligen börja tänka på vikten, trots allt så närmar man sig sakta men säkert …30-strecket!

Sen är jag inte nöjd med hur min kropp ser ut och jag vill gärna känna mig fin under sommaren i somriga kläder! Som det är nu så skulle jag nog mest vilja gå runt med täckta kläder. Det kommer inte på tal att visa magen eller armarna, förutom i hemmets trygga vrå…!

Jag måste helt enkelt bestämma mig och satsa! Det svåraste för mig känner jag är att motstå gosaker. Det är det absolut svåraste! Sen att hitta matvanor som passar mig och matintag som passar mig.

Planerna gällande motion nu då våren är här och snön smälter för fullt är:
- Börja med att jogga i skogen!
- Gå långa promenader och ett träningsprogram då jag kommer hem.
- Försöka ta cykeln och gå då jag ska ta mig någonstans nu då det faktiskt går! :)

Jag hoppas att jag denna gång ska ge mig F-N på detta och verkligen genomföra och sträva efter detta! Att sträva efter att bli nöjd med min kropp. Jag ska tro på mig själv, att jag fixar detta!!!

Ja, tack denna vikt vill jag gärna återgå till!!

Johanna Åström