Gårdagen var så himla trevlig! Kram till er alla!

Jag, Tobias, Henny, Martin och Peter grillade och det var väldigt gott! Samt att det blev mycket mat = oh my goood vad mätt man blev. Men jag klagar inte :)

Jag kände mättnaden ända fram till 22-snåret efter att vi kom tillbaka från brasan uppe på universitetet. Hade turen och träffa en massa andra finisar där. Marlene, Sara och Lisa med respektive.

Finisarna vid brasan :)

Sen drog vi oss tillbaka till grundplatsen och det blev marängsviss, mums!! (som bekant så var jag väldigt mätt, men en sån efterrätt går ju faktiskt alltid ner) =D.. sist men inte minst fick jag träffa Matilda, som jag inte sett på flera  veckor. Hon kom förbi en stund och myste med oss :)

Matgänget :)

Marlene och jag. Bilden kommer från Saras blogg

Johanna Åström