Idag var det en seg morgon, kom inte upp förrän klockan var närmare 9. Vid 12 mötte jag upp fina Mallan för första gången sen i slutet på mars. Det blev lunch på stan (jaaa, jag vet att det har blivit många stadsturer de senaste dagarna – but i like it :) )

Sen blev det för mig att sitta på biblioteket och plugga rättskunskap. Där emellan tog jag en snabb paus, och vi unnade oss en mjukglass var på torget i solen.) Efter regnet så blev det ett toppenväder!! :) Sen så satt jag på biblioteket o pluggade till strax efter 19. (Puhh.. mkt att lära sig..) Älsklingen kom och hämtade mig och vi handlade mat och sen hemåt och andades ut.

Nyss för ca 15 minuter sen kom jag in från en skön promenad denna tid på kvällen, utan att frysa det minsta – underbart :)  Jag ÄLSKAR verkligen att sommaren är på G!! :)

Hade för övrigt en dålig hår/utseendedag!!! Irriterande… men jag antar att det är normalt?? ;)

Johanna Åström