Jag fick en underbar sovmorgon imorse till 8.00 (pga att jag jobbade igår kväll. Sen hade jag och min karl myskväll och såg på ”The terminal” En klassiker. Så himla bra!!  :) Man somnade gott sedan. Sent imorse fick jag skjuts av Tobias till bussen som tog oss till Skeppsvik Herrgård. Det regnade hela natten och på morgonen såg det dystert och grått ut. Men lagomt till att vi kom fram så började solen visa sig, det var uppehåll hela tiden vi var där. Supergod mat och en slappardag. Så otroligt skönt!! Efteråt så gick jag förbi och hämtade mitt samlade betygsdokument – alltid bra att ha, iaf att titta på då man har en dålig dag någon gång.. :) Efter det så handlade vi mat till midsommar, samt köpte alkoholen som behövdes, känns fruktansvärt skönt att gjort bort det. Jag tog för övrigt ett initiativ som jag inte ångrar idag, och fick också höra något väldigt glädjande av en person jag ej känner :)

Mitt i allt måste jag visa vad jag är nöjd med. – den bakre delen av min frisyr. Det enda som alltid är fint. Det närmast ansiktet är otroligt svårskött. Snacka om i-lands problem, haha!!

Vinnarna i ”distiktstävlingen” blev vårt lag, wiii!!

Vi satt ute och åt god mat, man var skapligt mätt efteråt… :)

Timpan i sin poseringsmin tillsammans med sin mor :)

En av 2 presenter ;)

Johanna Åström