De här charmtrollen (Otto och Albin) saknade jag direkt då de åkte hemåt. (Det är samma sak gällande då Ebba och Jakob är uppe förstås) Det är på en gång en sån tomhet då de åker. Såna goskitar alla 4. Helt skilda personligheter, verkligen. Bilder tagna i tisdags:

Idag ska jag iväg och använda en blomstercheck som gällde i 3 år, och går ut idag. Får se om jag hittar någon fin blomma att ha på balkongen kanske?? Sen ifall att jag står ut i den 23gradiga värmen hade jag tänkt cykla mot Mariedal och kolla på en jacka. (hmm. lät rätt onödigt att köpa jacka om man tänker på temperaturen ute… men men) haha! :P

I eftermiddag ska jag på tårta hos en vän. Och sen middag hos Malin, för att sedan bege oss ner på stan och wheels. Kanske blir utgång också… får se hur det blir med det :) Vi får hoppas på bra väder!! Men jag ser nu att solen börjar visa sig, så det kanske blir bra det här :)

Jag var förbi och gratulerade Tobias syster som fyller 11 år idag. Stora tjejen… sjukt vad tiden går fort. Jag minns henne som en liten 3 åring. Hon blev glad då jag överraskade kom utspringande o vi kramades länge. Så himla fin :)

Ha en bra dag mina fina läsare! (som jag tycker är lite osynliga) ;)

Johanna Åström