I torsdags begav vi oss norrut, närmare bestämt Lainio – 60 mil bort. För att närvara på John & Emilies bröllop, och bo i neitigården. Man slås verkligen av lugnet där uppe. Vackert och harmoniskt. Men vägen dit blev spännande, (lite väl spännande) då vi hade 4 mil kvar så kom till till en grusväg, de stod ”Här slutar allmän väg” . John hade sagt till Tobias att sista biten är lite halvdålig, pga grusväg. Men vi hamnade helt fel….(gps är inte alltid det rätta) helvetesvägen: gropar, gräs på vägen, stenbumlingar. Trodde att bilen skulle skaka sönder. Vi körde 20 km/h. Ingen mottagning. Som sagt i 4 mil!!!! Vi var som sagt överlyckliga då vi kom till ”den rätta vägen” och asfalten….

Vi kom fram vid 20 på kvällen. Johns mamma kom springande över gården minst sagt konstigt utklädd. Hon sa att jag skulle komma med henne (jag hade precis kommit ut ur bilen) och ni har ju sett min utstyrsel för kvällen i ett tidigare inlägg… :P Det var möhippa för Emilie. Med sallad, champagne, godis och en massa prat Mycket trevligt!!

På fredagen så var det väldigt lugnt. Vi åkte till ”Badplatsen” som det så fint hette. Och låg och solade vid sjön :) Vi såg också då vi skulle tillbaka till gården en albinoren, nästan lite läskig… :P Mot kvällen så blev det grillning med många av gästerna som skulle på bröllopet.

På lördagen var det dagen D. Johns och Emilies bröllop stundade kl. 15.00. Det var så fint och de var så fina :) Det var en fint bröllop och sen åkte vi till festlokalen ”utmaningen” och åt god norrlandsbuffé, operainslag efterrätt, bröllopstårta…m.m.m.m.. sist men inte minst så blev det en massa dans. Bröllopsparet började förstås dansen… :)

På söndagen så åkte vi ”tidigt” på morgonen, vid 9-tiden… vi siktade på att ta oss till IKEA – Haparanda. Och vi tog oss dit, via finland som vi körde i 14 mil i. Det blev shopping och god mat där. Sen hemåt… vi var hemma vid 21.

Idag har jag jobbat. Kom hem lite tidigare än vad jag sagt till Tobias( ungefär en halvtimme) då blev han lite missnöjd. För han hade tänkt överraska mig med doft av en nybakad kaka då jag kom innanför dörren. Men så var jag ju redan där, min kära älskling genomförde ändå detta… en hjärtformad kaka och en blomma, så söööt :)
Senare begav vi oss ut och sprang tillsammans, 3,5 km. Ganska skön känsla efteråt. Men det var skapligt kvavt i luften då vi väl var ute i skogen +22 grader…

Jag har nu färgat mitt hår till ljusbrunt (på förpackningen stod det mörkblond, men det blir ju alltid mörkare än det står. Det var dags… hade så hemskt mkt utväxt och jag kan inte bleka det mer, för då tror jag att jag tappar håret…. men här är iallafall slutresultatet!! :)

(Ser att jag har lite från kakan Tobias bakade på sidan om munnen + risigt hår, men det bjú jag på! haha ;) )

Johanna Åström