Det var en väldigt trevlig kväll hemma hos Anna, Henke o Tindra. Då vi kom dit så ville Tindra leka med mig. Vi klädde om en docka, hoppade hage, samt lekte doktor. Sen satt vi ute och åt grillat. Men medan vi satt där blev det mörkare och mörkare och till slut så började det regna och åska. Senare mot kvällen så begav sig de 2 äldre brudarna ut på krogen och hade fruktansvärt kul!! :D

Idag är jag lite sådär lagomt bakis, kom mig upp strax efter 11. Mot eftermiddagen blir det iaf att träffa några i mitt tjejgäng. Det blir fika och kolla vad som hänt sedan sist. Det var så längesen vi sågs nu. Ska bli mys! Det blev inställt, för inga kunde. Så snart ska jag o Marlene ut och gå en promenad :) Efter det ska jag bege mig till mina kära föräldrar som jag inte träffat på 2 veckor. (Mina kära bröder: visst har jag det hemskt?? :P )

Dr Johanna, haha =)

Partysugna tjejer =)

Killarna låg såhär och spelade mariobros då vi kom tillbaka från krogen sisådär vid 02.30 =)

Johanna Åström