Efter jobbet så packade vi ihop lite grejer och begav oss till nydala och låg och solade, samt kände lite på vattnet. Låg och lyssnade på p3 med en lur i mitt öra och en i hans. Väldigt mysigt!

Efteråt så blev det direkt att vi begav oss ut på en 4 km lång intensiv promenad, nästan så att man studsade fram. Om jag gått snabbare hade jag sprungit :)

Ullis ringde om att de gjort god mat, och det blev en matlåda över. (Perfekt då jag precis hade funderat över vilken lunch jag skulle ta med mig imorgon) :) Jag har nu cyklat 8,5 km för att få denna matlåda. Nu hoppas jag på ett brakmål imorgon ;) :P
Sammanlagt över 1 mil’s träning idag då. Känns bra. Men jag är så trött efter denna dag. Tycker jag har varit det den senaste tiden. Kan det vara en pollenperiod nu, där jag inte riktigt tål det som cirkulerar i luften månne?? Jag kommer somna tidigt…

zz… så trött!

Johanna Åström